Route

PER OPENBAAR VERVOER
Neem vanaf NS-station Rotterdam Centraal tramlijn 4 – richting Molenlaan. Stap uit bij het eindpunt en volg de looproute naar het LJG-gebouw zoals is aangegeven op het kaartje.

PER AUTO

Vanuit Amsterdam/Den Haag
De A13 volgen. Neem afrit 11 (Berkel en Rodenrijs/N209). Bij het verkeerslicht linksaf gaan en de borden N209 blijven volgen tot de afslag Rotterdam Hillegersberg/Schiebroek. Hier rechts afslaan. U bent op de Ank Verbeek-Ohrlaan. Bij de rotonde rechtdoor rijden (Hillegersberg). Na het eerste kruispunt wordt dit de Molenlaan. Deze volgen tot de rotonde. De rotonde driekwart nemen. Vervolgens de tweede straat rechts nemen (Beethovensingel), dan de tweede straat links (Bachlaan). De synagoge is aan het einde van de straat links.

Vanuit Utrecht
De A12 volgen, bij het Gouweviaduct richting Den Haag aanhouden. Neem afrit 8 (Bleiswijk/-N209). Bij het verkeerslicht linksaf gaan. Blijf de N209 volgen tot de afslag Rotterdam Hillegersberg/Schiebroek. Linksaf gaan. U bent op de Ank Verbeek-Ohrlaan. Bij de rotonde rechtdoor rijden (Hillegersberg). Na het eerste kruispunt wordt dit de Molenlaan. Deze volgen tot de rotonde. De rotonde driekwart nemen. Vervolgens de tweede straat rechts nemen (Beethovensingel), dan de tweede straat links (Bachlaan). De synagoge is aan het einde van de straat links.

Vanuit het zuiden
De A16 volgen. Na de van Brienenoordbrug afrit 27 nemen (Hillegersberg). Onderaan de afrit bij het verkeerslicht rechtsaf gaan. Steeds de borden Hillegersberg blijven volgen. Bij het kruispunt rechtsafgaan. Passeer de grote PostNl sorteerinrichting en ga onder viaducten. Ga daarna bij de verkeerslichten linksaf (Terbregseweg). Ga, na de Irenebrug en het benzinestation, bij het verkeerslicht rechtsaf (Beethovenlaan). Bij de splitsing rechts aanhouden (Mozartlaan). De synagoge is links na circa 400 m (hoek Bachlaan).